MUSTI'S PLACE

MUSTI'S PLACE lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 503 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Musti's Place. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 20:39 Lekkerste shoarma van Zutphen
5 jun 2022 om 21:23 Ik vond het echt niet lekker ..erg vet de patat super slap en de whisky saus was geel die durfde ik niet eens te proberen…
20 mei 2022 om 21:08 Ik werd gebeld dat het door drukte iets later werd, heel fijn dan zit je niet zo te wachten. Het eten was heel erg lekker.
15 mei 2022 om 17:55 Very fast delivery Large portions. Delicious food
1 mei 2022 om 19:46 Super eten ! Lekker en snel!
28 apr 2022 om 15:00 na anderhalf uur gewacht te hebben toch maar even gebeld. Het was erg druk om dat moment. Geen berichtje gekregen dat het langer zou duren. Binnen een half uur zou het bezorgd worden. bijna 2 en half uur moeten wachten. Eten was wel prima.
24 apr 2022 om 8:31 Grote kapsalon was veelste weinig en er zat een zwarte haar in het eten.
18 apr 2022 om 20:09 Een heerlijke kapsalon waarvoor ik een eerlijke prijs heb betaald. Kortom dit restaurant heeft geleverd zoals ik besteld heb. Niks mis mee.
7 apr 2022 om 21:37 Echt vers en goed eten voor je geld .
9 mrt 2022 om 23:26 Eindelijk een heerlijke vegetarische kapsalon !! Alleen hiervoor al gewoon 5 sterren. Bezorging verliep perfect en vriendelijke bezorgster!
5 mrt 2022 om 10:48 Perfect lekker
26 feb 2022 om 9:20 Eten was koud. Op een woensdagavond om half 6 besteld, iets over half 8 bezorgt. Is nu al de 4e keer dat het koud is en veel te laat bezorgt. Omdat het eten wel lekker is elke keer weer proberen en hopen dat het optijd is. Voor ons geen volgende keer